A foc lent

Autor: París Masip, Arnau

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

A foc lent

A foc lent

21,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/03/2025
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

DISPONIBLE

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia, escrit pel conegut guanyador de MasterChef i col·laborador del Cuines.El relat sincer i intens de com un venedor daixetes, descontent amb la seva vida, decideix trencar amb tot i seguir la seva passió per la cuina i la televisió. Amb tocs dhumor i moments de reflexió profunda, lArnau ens porta pels universos …

Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia, escrit pel conegut guanyador de MasterChef i col·laborador del Cuines.

El relat sincer i intens de com un venedor daixetes, descontent amb la seva vida, decideix trencar amb tot i seguir la seva passió per la cuina i la televisió. Amb tocs dhumor i moments de reflexió profunda, lArnau ens porta pels universos on la vida lha conduït: des de la seva experiència amb les guerrilles colombianes de les FARC, fins al moment en què va guanyar MasterChef, passant per la seva reinvenció com a comunicador gastronòmic. És un viatge ple daventures, errors i triomfs, on lautor ens ensenya a trobar el nostre camí sense tenir por dequivocar-nos.

Leer más

Más libros de París Masip, Arnau

Más información del libro

A foc lent

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-3344-0
EAN:
9788466433440
Nº páginas:
224
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Arnau París Masip (Barcelona, 1988). Sempre sha considerat un amant de la cuina i la gastronomia. Es va formar en el món de lempresa i les finances, i no va ser fins al 2021, després de guanyar el talent show MasterChef, que va decidir enfocar la seva vida cap a la cuina. Després de cursar un màster al Basque Culinary Center i passar per les cuines dels Casals, en lactualitat gestiona el Molí la Vansa, on desenvolupa el seu projecte doleotorusime. És cofundador de Specials!, una marca despècies ecològiques, i un dels presentadors del programa Cuines de TV3. Tot el temps lliure que té el passa entre fogons.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar